نحوه اتصال و آپلود فایل ها در هاست با PhpStorm

نحوه اتصال و آپلود فایل ها در هاست با PhpStorm

PhpStorm یک نرم افزار کاربردی در زمینه ساده سازی نحوه کار برنامه نویسان است. این محیط هوشمند برنامه نویسی می تواند در بهینه سازی، تکمیل و رفع ایرادات کدهای PHP شما بسیار کارساز باشد. اما از طرفی ممکن است با نحوه اتصال و آپلود فایل ها در هاست با PhpStorm مشکلاتی برای کاربران رخ دهد که در این آموزش به بررسی کامل این موضوع تخصصی خواهیم پرداخت. پس برای شکل دهی و سامان دهی بیشتر در زمینه کدنویسی با این آموزش ما همراه شوید.
سریع ترین مراحل اتصال و آپلود فایل ها در هاست با نرم افزار PhpStorm

مراحل نحوه اتصال و آپلود فایل ها در هاست با PhpStorm

در راستا جلوگیری از پیچیدگی و سردرگمی شما کاربران عزیز، نحوه اتصال و آپلود فایل ها در هاست به وسیله نرم افزار PhpStorm به صورت تفکیک شده و در چند مرحله ذکر شده است که در ادامه قابل مشاهده می باشد:

1- پیکربندی سرور در هاست با PhpStorm

مرحله پیکربندی سرور به چند مرحله ساده تر تقسیم می شود که به راحتی می توانید آن ها را پیاده کنید:
  • سرور جدید را اضافه کنید.
برای اضافه کردن سرور جدید باید کلیدهای Ctrl + Alt + S را فشار دهید و Build ،Execution ،Deployment را انتخاب کنید. همچنین می توانید با مراجعه به Tools و تنظیم پیکربندی های موجود در منو اصلی، سرور جدید خود را اضافه کنید که در این آموزش Local یا Mounted در نظر گرفته خواهد شد.
نحوه پیکربندی سرور در هاست با PhpStormپیکربندی سرور در هاست با PhpStorm
اکنون یک دیالوگ به نام Create New Server برای شما باز می شود که باید در آن نام سرور را تایپ کرده و OK را بزنید. حال می توانید سرور جدید را با آدرس http://localhost مشاهده کنید. 
  • Root Folder را در سرور مشخص کنید.
این مرحله مخصوص مشخص کردن دایرکتوری است که فایل های پروژه در در قسمت Folder آپلود می شوند. این مسیر از گزینه های Users /jetbrains /deployment می گذرد که می توانید به صورت مستقیم از Shift + Enter برای دسترسی به آن کمک بگیرید. فراموش نکنید که باید Visible only for this project را غیر فعال کنید تا بتوانید آن را Export کنید.
نحوه پیکربندی سرور در هاست با PhpStormپیکربندی سرور در هاست با PhpStorm
  • Deployment Path را مشخص کنید.
برای مشخص کردن Deployment path باید به تب Mappings بروید و فیلد Local path که دارای Root پروژه است را انتخاب کنید. قسمت Deployment path به صورت پیش فرض خالی است که باید پوشه ای را در سرور برگزینید و دقت کنید تا PhpStorm از پوشه مشخص شده در قسمت Local path فایل های شما را آپلود کند. ما در این آموزش از Application برای این کار استفاده کرده ایم که در ادامه مقدار پیش فرضی را برای مسیر وب باید انتخاب کنید.
نحوه پیکربندی سرور در هاست با PhpStormپیکربندی سرور در هاست با PhpStorm
اکنون سرور شما آماده بهره برداری می باشد.

2- تنظیم Remote Host

در ابتدا باید Tools را انتخاب کرده و Remote Host را در مرورگر تایپ کنید. در مرحله بعدی پنجره ابزارهای Remote Host را مطابق شکل زیر مشاهده خواهید کرد:
نحوه تنظیم Remote Host در PhpStorm

3- استقرار فایل ها در هاست با PhpStorm

یکی از مهم ترین قسمت های نحوه اتصال و آپلود فایل ها در هاست با PhpStorm، مرحله استقرار فایل ها است که باید به دقت انجام شود:
  • یک فایل را روی سرور آپلود کنید.
پس از آپلود یک فایل داخل سرور، در قسمت پنجره ابزار Project ( ) روی فایلی که می خواهید آپلود شود، راست کلیک کنید که در این آموزش فایل README.md در نظر گرفته شده است. سپس در منو Context بخش Deployment را انتخاب کنید و MyRemoteServer را بزنید. اکنون می توانید پس از تایید آپلود، فایل را مشاهده نمایید.
مراحل استقرار فایل ها در PhpStorm
توجه کنید که علاوه بر فایل های بالا، می توانید محتویات هر دایرکتوری را در پروژه آپلود کنید. برای این کار کافیست پنجره Project را راست کلیک کرده و بعد از گزینه Deployment فایل را در قسمت MyRemoteServer آپلود کنید.
  • تقاوت آپلود هاست های Remote و Local
نسخه Remote و Local در فایل README.md یکسان هستند و فقط باید نسخه Local را اصلاح کنید. برای انجام دادن این روش می توانید Remote Host tool را باز کرده و بر روی README.md راست کلیک کنید تا بتوانید Compare with Local Version را انتخاب کنید. اکنون PhpStorm Diff Viewer برای شما در دسترس است.
مراحل استقرار فایل ها در PhpStorm
  • فایل را از سرور دانلود کنید.
در پنجره ابزارهای Remote Host tool بر روی فایل README.md راست کلیک کرده و قسمت Download from here را انتخاب نمایید. در این حالت PhpStorm یک هشدار مطابق تصویر زیر به شما نمایش خواهد داد.
مراحل استقرار فایل ها در PhpStorm
تایید نهایی را با Yes انجام دهید و در صورت تمایل یک فهرست از فایل های آپلود شده روی سرور انجام دهید. 

4- همگام سازی تغییرات فایل ها

اگر می خواهید که تغییرات اعمالی را لغو شود، می توانید از گزینه های Ctrl + Z کمک بگیرید. همچنین می توانید از منو اصلی Tools را انتخاب کرده و Deployment را بزنید. سپس Synchronization with Deployed را در MyRemoteServer گزینش کنید. اکنون PhpStorm Diff Viewer به شما نشان داده خواهد شد که می توانید تغییرات را بپذیرید و یا آن ها را رد کنید.
نحوه همگام سازی تغییرات فایل ها در PhpStorm

5- آپلود خودکار فایل ها در سرور Default

ویژگی آپلود خودکار فایل ها در سرور زمانی به کمک شما می آید که نیاز دارید دقیقاً همان پروژه هایی که در سرور دارید را روی PhpStorm پیاده کنید. علاوه بر این آپلود خودکار کمک می کند تا اگر در IDE ها تغییری به وجود آوردید همان تغییرات اعمال شده در سرور Deployment به شکل Default ایجاد شود. پس در صورت نیاز مراحل زیر را پیش ببرید:
  • سرور Default را تعریف کنید.
برای بازکردن بخش تنظیمات کلیدهای Ctrl + S را فشار دهید و از لیست سرورها، سروری که می خواهید را انتخاب کنید. سپس در قسمت Toolbar گزینه Use as Default را بزنید.
نحوه آپلود خودکار فایل های Default در PhpStorm
  • آپلود خودکار را فعال کنید.
به محض آن که تنظیمات سرور Default را انجام دادید می توانید از آپلود خودکار استفاده کنید. ابتدا Ctrl + Alt
+ S را هم زمان فشار دهید و در Deployment به کمک Tools در هر ذخیره خودکار یک فایل آپلود کنید. همچنین می توانید برای ذخیره دستی از File استفاده کنید و پس از ذخیره آپلود را انجام دهید.

6- آپلود تغییرات خارجی

به صورت پیش فرض نرم افزار PhpStorm در تغییرات خارجی مانند VCS branch change ،SASS ،LESS compilation، یا File Watcher فایل ها را خودکار آپلود می کند. اما می توانید برای تغییر این رفتار گزینه Always تنظیم کرده و Skip external changes را انتخاب کنید.
نحوه آپلود تغییرات خارجی در PhpStorm

7- تنظیمات فایل های ورودی و خروجی

حال که یک سرور Deployment را به طور کامل تنظیم کردید، می توانید تنظیمات پیکربندی سرور را صادر کرده و سپس آن ها را به رایانه دیگر منتقل کنید. اما تنها در حالتی می توانید Setting را Export کنید که ( ) را فشار داده و به Build, Execution Deployment بروید. سپس باید گزینه Visible only for this project را در همان پیکربندی که می خواهید Export کنید، غیر فعال نمایید.
  • تنظیمات را به ZIP Archive ارسال کنید.
در این مرحله باید به قسمت File بروید و Manage IDE Settings را انتخاب کنید و پس از آن Export تنظیمات را از منو اصلی بگیرید. در ادامه باید در منو Export Settings که باز می شود از انتخاب WebServers اطمینان حاصل کنید و مسیر بایگانی فایل را مشخص نمایید.
نحوه تنظیمات فایل های ورودی و خروجی در PhpStorm

سخن آخر

با توجه به مراحل آموزشی که در این راهنما گذراندید، اکنون شما می توانید انواع فایل ها را در هاست به کمک نرم افزار PhpStorm متصل کرده و آپلود کنید. از طرفی رابط کاربری قابل تنظیم در PhpStorm می تواند روند توسعه مداوم کدنویسی شما را تضمین کند. از اینکه تا پایان این آموزش تخصصی با ما همراه بودید از شما بی نهایت سپاسگزاریم. منتظر آموزش های بیشتر از مجموعه ما باشید!
چقدر این پست مفید بود؟ روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!
پست های پیشنهادی
php چیست
متوسط

php چیست و چه استفاده ای دارد: بررسی جامع

مفهوم کامل زبان php و مزیت های آن نسبت به سایر زبان ها!
تیم محتوا
1403/03/02
پیش نیازهای لازم برای طراحی سایت با لاراول
حرفه‌ای

پیش نیازهای لازم برای طراحی سایت با لاراول

بررسی آموزش پیش نیازهای لازم طراحی سایت با لاراول را به طور ...
تیم محتوا
1403/03/21
آموزش نصب npm در لاراول
حرفه‌ای

آموزش نصب npm در لاراول

دد
تیم محتوا
1403/03/23