آموزش گرفتن درگاه پرداخت - راهنمای جامع و تصویری

0 نظر
یکشنبه 04 آذر
مطالعه: 10 دقیقه
آموزش های عمومی
از آنجایی که خرید آنلاین در جامعه امروز بسیار محبوب شده است، صاحبان کسب و کار اینترنتی با چالشی بزرگ در هنگام دریافت پول از فروش محصولات خود، مواجه هستند. اضافه کردن یک درگاه پرداخت، برخلاف انتظار شما اصلاً سخت نیست! درگاه پرداخت، خرید کردن برای مشتریان را آسان کرده و نیاز به کارت به کارت کردن مبلغ مورد نظر و یا پرداخت حضوری را از بین می برد. همراه ما باشید تا نحوه گرفتن درگاه پرداخت برای سایت خود را به صورت جامع و تصویری، آموزش دهیم!
درگاه پرداخت اینترنتی چیست؟
درگاه پرداخت اینترنتی؛ پلتفرمی امن است که با گرفتن اطلاعات بانکی مشتری و تایید آن توسط بانک صادر کننده کارت، مقدار هزینه مورد نظر از فروش یک محصول را از حساب مشتری برداشت و به حساب صاحب وب سایت به عنوان یک واسطه منتقل می کند.انواع درگاه پرداخت
در حالت کلی، ما دو نوع درگاه پرداخت اینترنتی داریم:1_ درگاه پرداخت مستقیم
در این نوع درگاه، سایت شما به صورت مستقیم به بانک مورد نظر متصل شده و مسئولیت کامل تراکنش ها بر عهده صاحب سایت است. از مزایای این نوع پرداخت می توانیم به این اشاره کنیم که در هنگام پرداخت، کارمزدی کسر نخواهد شد. برای ساخت این سایت ابتدا باید به شبکه الکترونیکی سامانه شاپرک مراجعه کرده و در آن ثبت نام کنید. قبل از آن، باید نماد اعتماد الکترونیکی اینماد را دریافت کرده باشید. مراحل دریافت نماد الکترونیکی اینماد به صورت زیر است:- ابتدا به سایت اینماد رفته و با انتخاب گزینه ثبت نام و دریافت اینماد، در این سامانه ثبت نام کنید.

- بر روی گزینه مشخص شده با کادر قرمز رنگ در تصویر زیر، کلیک کنید.
- مراحل مشخص شده همانند تصویر زیر را برای دریافت و فعال شدن نماد الکترونیکی، طی کنید.
- و با تایید در مرحله آخر، شما نماد اعتماد الکترونیکی اینماد را دریافت خواهید کرد.
- ابتدا به وب سایت سداد رفته و سپس بر روی درخواست درگاه پرداخت اینترنتی کلیک کنید.
- پس از تکمیل مشخصات خود، مراحل مشخص شده در تصویر زیرا را طی کنید و بر روی تایید کلیک کنید.
- پس از بررسی درخواست ثبت شده شما توسط شرکت سداد، شما شماره پایانه و پذیرنده کلید تراکنش را برای پیاده سازی این درگاه پرداخت در وب سایت خود را دریافت خواهید کرد.
2_ درگاه پرداخت غیر مستقیم
حال اگر نماد اینماد به ما تعلق نگرفت و در پی آن نتوانستیم از درگاه پرداخت مستقیم استفاده کنیم، درگاه پرداخت غیر مستقیم و یا واسطه به ما کمک خواهد کرد. درگاه های پرداخت غیر مستقیم با دریافت کارمزد برخلاف پرداخت مستقیم، وجه را انتقال می دهند. زمانی که مبالغ واریزی به حد مشخص شده ای برسد، تسویه حساب صورت می گیرد. برای دریافت این نوع از درگاه، معمولاً به مدارکی مانند کارت ملی و شماره حساب نیاز است.یکی از درگاه های بانکی غیر مستقیم، زرین پال است که مراحل دریافت و نصب آن در وب سایت را بررسی خواهیم کرد:
- ابتدا به سایت زرین پال رفته و سپس مشاهده صفحه اصلی بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنید.
- وارد صفحه زیر که شدید، ابتدا بر روی کلمه فعال مشخص شده در تصویر کلیک کنید.
- پس از تکمیل مشخصات کاربری خود، بر روی ذخیره کلیک کرده و سپس بر روی بازگشت کلیک کنید.
- پس از تکمیل تمامی مراحل زیر، درخواست برای درگاه پرداخت برای شما فعال خواهد شد.
- پس از بررسی درخواست ثبت شده شما توسط شرکت زرین پال، شمایک کد پرداخت را، برای پیاده سازی این درگاه پرداخت در وب سایت خود را دریافت خواهید کرد.