نحوه اردر گذاری در تریدینگ ویو به صورت تصویری و جامع

Trading View که یکی از محبوب ترین پلتفرم ها برای تحلیل معاملات است، امکانات و مزایا زیادی را برای انجام و مدیریت معاملات و سرمایه در بازار های مالی را ارائه کرده است. Order Ticket های موجود تریدینگ ویو، برای خرید و فروش ابزارهای مالی با مقدار و قیمت مشخص ارائه می شوند. برای آغاز سفر خود به دنیای تریدینگ ویو و ارتقای مهارت های معاملاتی خود، توصیه می کنیم ما را تا آخر این مقاله همراهی کنید!
تریدینگ ویو (Trading View) چیست؟
یک نوع پلتفرم و رسانه اجتماعی مبتنی بر وب است که توسط سرمایه گذاران و به اصطلاح تریدر ها برای تعامل آن ها با یکدیگر و شناسایی فرصت های بازارهای تجاری و همچنین به اشتراک گذاری ایده ها، مورد استفاده قرار می گیرد. این پلتفرم مناسب هر تریدری با سطح متفاوت است زیرا دارای ابزارهای پیشرفته مورد نیاز برای تصمیم گیری در بازارهای مالی است.مزایای استفاده از تردینگ ویو
مزیت های تریدینگ ویو که آن را منحصر به فرد تر از سایر پلتفرم های معاملاتی در حوزه ترید می کند، شامل موارد زیر است:- اطلاعات بازار زمان واقعی
امکان نشان دادن واکنش سریع به حرکات بازار با ارائه داده های لحظه به لحظه توسط تریدینگ ویو - ابزار های نمودار بصری
قابلیت سفارشی سازی نمودار ها برای تحلیل آسان - شبکه اجتماعی برای تریدرها
با ایجاد محیطی مشترک برای تعامل با جامعه ای از تریدر ها و به اشتراک گذاری ایده و استراتژی توسط آن ها - در دسترس بودن
تریدینگ ویو با هر دستگاه متصل به اینترنت قابل دسترسی است. - تجارت کاغذ
برای تمرین تاکتیک های معاملاتی، ویژگی تجارت کاغذی برای مبتدیان ارائه می شود. - پوشش جامع بازار
پوشش جامع بازار های معاملاتی مثل سهام، ارز دیجیتال و غیره، برای دسترسی به فرصت های گوناگون معاملاتی.
انواع سفارش (Order)
معامله گران اردر هایی که هر کدام برای هدف خاصی طراحی شده اند را با توجه به میزان تحمل ریسک و استراتژی های خود سفارش می دهند. این اردر ها شامل 4 نوع اصلی هستند:1_ Market Order (نیاز به سرعت)
برای معامله گرانی که می خواهند به سرعت وارد یا خارج شوند، از Market Order برای خرید و فروش ابزار مالی به قیمت فعلی بازار، استفاده کرده و سفارش می دهند.2_ Limit Order (دقت قیمت)
این نوع سفارش، مشخص بودن قیمت یک دارایی برای خرید و فروش است که اگر بازار به قیمت تعیین شده توسط شما نرسد، اجرا نمی شود.3_ Stop Order (مدیریت ریسک)
Stop Order زمانی به یک اردر تبدیل می شود که به یک سطح قیمت معین شده برسد که از آن برای به حداقل رساندن ضرر های مالی احتمالی می شود که موجب توقف خرید و فروش می شود.4_ Stop-Limit Order (دقت و کنترل)
سفارشی ترکیبی از قیمت توقف و محدود است که زمانی که به قیمت توقف می رسد، سفارش را محدود می کند.